Over MakeCare

Achter MakeCare staat een gepassioneerd team van mensen.
Door onze jaren van ervaring in de natuurlijke gezondheidszorg, voelden we de nood aan begeleiding. We willen jullie op weg helpen om goed voor jezelf te zorgen. Ieder mens is uniek en heeft zo zijn eigen behoeften. De basis van een goede huidverzorging is balans. Op zoek gaan naar het ritme van je lichaam. Welke factoren hebben invloed op je huid? Wat zou je willen verbeteren?

Roodheid, droge en trekkerige huid, overmaat aan talg, ...

In onze kits zijn handige doseringstabellen voorzien. Je kan er je huidtype mee bepalen en nagaan met welke plantaardige en etherische oliën u het beste resultaat zal bereiken.

Het is zo eenvoudig om zelf je verzorgingsproducten te creëren!

 

MakeCare, « een afspraak met jezelf »

Met MakeCare – My personal cosmetics nemen we de tijd voor ons ochtend- en avondritueel voor de spiegel. Deze afspraak met onszelf is hét moment om onze gezondheid en schoonheid te evalueren. Met onze ogen gericht op ons gelaat ontdekken we een stralende tint, een roze, grijze of bleke huid, de aanwezigheid of komst van puistjes of rimpels ... Dit intieme moment geeft ons een beeld van ons uiterlijk en ons silhouet.

Het is een strategisch moment van de dag waarop we ons bewust kunnen worden van de tijd en onze keuzes.

Achter dit MakeCare-ritueel zit een heel concept van welzijn. Want iemand die zicht goed voelt in zijn vel en een goede gezondheid heeft, zal van nature stralen en er fantastisch uitzien.

Daarom gaan we een stapje verder en kiezen we voor biologische cosmetica die vol zit van de natuurlijke ingredienten, waardoor je jezelf verzorgt van binnenuit. Bovendien is het personaliseerbaar, waardoor we zelf keuzes kunnen maken afhankelijk van onze voorkeuren en huidtype.

We maken deel uit van het universum en zijn weelderige natuur en we kunnen ons alleen echt goed voelen door het te beschermen.
Het is belangrijk om momenten voor jezelf te geven, om dankbaarheid te voelen.
Zorg te dragen over je lichaam, gezonde en biologische groenten te eten.
Door een persoonlijke en unieke benadering, kies je voor de beste verzorging.

Stel je alle voordelen voor die je zou kunnen krijgen!
Je bent uniek en creatief in je leven, laat anderen de keuzes niet voor jou maken.
Kies daarom zelf uw huidverzorging, geurstoffen en reparatieoliën.

Kies daarom voor MakeCare!